(foto) Babuc merge pe Ialoveni, dar evită satul său de baștină, Bardar. Vladimir Beșleagă, Nicolae Juravschi și Ion Sula printre susținători

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării Monica Babuc a anunțat că va candida în circumscripția 22 din Ialoveni. Democrata candidează și pe lista de partid a PD.

Foto: Facebook/ Monica Babuc

„Ialoveniul este pământul meu de suflet și mereu am spus cât de mândră sunt de oamenii și de locurile de aici, în care m-am născut. Am fost alături de pământenii mei și până acum și tot așa îmi doresc să fiu și de acum încolo, aproape de ei și un sprijin pentru nevoile lor. Mi-am lansat, astăzi, candidatura în circumscripția 22 și le mulțumesc tuturor pentru căldura cu care m-au primit și pentru cele 300 de semnături de susținere.

Interesant este că această circumscripție însă, nu include satul Bardar, de unde este originară ministra. Din circumscripția 22 fac parte 10 localități din Ialoveni și câte 5 din Strășeni și Călărași, printre care și satul de baștină al președintelui Igor Dodon, Sadova.

Circuscripția pentru care candidează Monica Babuc / Sursa:www.cec.md

Le mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase lui Ghenadie Sajin, Președintele PDM Ialoveni, lui Lilian Carmanu, Președintele Consilului Raional, scriitorului Vladimir Beșleagă, lui Nicolae Juravschi, dublu campion olimpic și Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv și Verei Balan, directorul L.T. ,,Petru Ștefănucă"”, a scris pe Facebook Monica Babuc.

Liderul PD Vlad Plahotniuc a spus că va candida pe circumscripția Nisporeni, dar și pe lista de partid.

Pe circumscripția națională democrații au înaintat 53 de nume. Candidaturile surpriză au fost ministrul Sănătății Silvia Radu și soția fostului guvernator BNM, Otilia Drăguțanu.

Monica Babuc / Sursa:Facebook
Monica Babuc / Sursa:Facebook


Pub