Au fost premiați cei mai buni 12 tineri jurnaliști! Reporterul Moldova.ORG, Cristian Vlas, printre ei

Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova (CTJM) a premiat, în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Tinerilor Jurnaliști, cei mai buni 12 tineri care activează în domeniul presei și s-au evidențiat pe parcursul perioadei 2014-2015.

cristi vlasColegul nostru Cristian Vlas a obținut premiul II la secțiunea Presa Online. Anul trecut, Mircea Mitrofan a fost premiat cu locul II în cadrul aceleiași secțiuni pentru reportajele publicate pe Moldova.ORG.

Îl felicităm pe Cristian și îi dorim mult succes și materiale cât mai inspirate pe Moldova.ORG, dar și pe toți câștigătorii, lista cărora o publicăm mai jos:

Presa scrisă: Ana-Maria Veveriță (Ziarul de Gardă), Dorin Galben (Timpul), Victoria Dodon (Centrul de Investigații Jurnalistice).

Radio: Rodion Vîrlan (Radio Media Cimișlia), Anna Karapirea (Radio Găgăuzia), Elena Stegari (Radio Moldova Tineret).

TV: Ana Gurdiș (Moldova 1), Elena Briciuc (Jurnal TV), Mihai Sîtnic (Prime).

Presa online: Ilona Spesivțev (ex diez.md), Cristian Vlas (moldova.org), Oxana Cruc (Рыбница.info).

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.