Un copil de 3 ani a rămas blocat într-o grilă metalică de la poartă. Au intervenit salvatorii// FOTO

Un copil de 3 ani din Comrat a rămas blocat într-o grilă metalică de la poartă. Cazul a avut loc într-o curte din oraș, salvatorii fiind solicitați în după amiaza zilei de 11 octombrie.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14.06.

Potrivit primei informații băiatul de 3 ani necesita ajutorul pompierilor pentru deblocare.

Un echipaj din cadrul IGSU a reușit în timp record să deblocheze minorul care în timpul jocului a intrat cu capul în grila metalică de la poartă. Salvatorii au salvat copilul utilizând utilaj hidraulic.

În urma cazului, dar și a intervenție efectuate de angajații IGSU, băiatul nu a avut de suferit.

Potrivit informației IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 40 situații de risc.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.