X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

În Moldova începe campania naţională "Spune DA pentru sănătatea ta!"

10 oct. 2015,, 15:30   Societate
3910 1

Foto: cronicadeiasi.ro

Campania naţională "Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!" începe duminică la complexul turistic Costeşti.

Cu referire la Compania Naţională de Asigurări în Medicină, care ste organizatorul acţiunii, campania va începe târgul de alimente sănătoase "BioFest" şi consultaţii medicale gratuite. De asemenea, pentru vizitatori sunt organizate jocuri, competiţii sportive şi diverse concursuri. Iar bucătarul şef local va organiza un master-class privind modul de a prepara bucate sănătoase din produse ecologic pure. Scopul campaniei este informarea şi motivarea locuitorilor Moldovei de a urma un mod sănătos de viaţă. Evenimentul va fi acompaniat de muzica interpreţilor autohtoni. Doritorii de a pleca la Costeşti pe biciclete se vor întâlni la Chişinău şi vor parcurge până la complexul turistic 22 de km.

Campania va dura din luna octombrie până în decembrie şi în această perioadă în transportul public, la posturile TV naţionale şi posturile de radio vor fi difuzate spoturi ce îndeamnă oamenii să adopte un mod sănătos de viaţă. În anul curent organizatorii au subliniat importanţa alăptării la sân. Evenimente vor avea loc la Chişinău, Bălţi, Ungheni, Cimişlia, Costeşti şi Ciorescu.

În cadrul campaniei vor fi organizate seminare pentru profesori, angajaţii medicali şi studenţi din diverse instituţii de învăţământ, în cadrul căror vor fi repartizate pliante cu sfaturi practice pentru un organism şi spirit sănătos.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?