13:02:17 20.04.2024
Stiri

AȘTEPTĂRILE lui Vlad Plahotniuc pentru 2018: „Să demonstrăm un pic mai multă solidaritate socială pentru viitorul R. Moldova”

Politică 31.12.2017 13:30 Vizualizări3623 Autor: Ziarul National
AȘTEPTĂRILE lui Vlad Plahotniuc pentru 2018: „Să demonstrăm un pic mai multă solidaritate socială pentru viitorul R. Moldova”


Liderul Partidului Democrat (PD) și coordonatorul coaliție de guvernare, Vlad Plahotniuc, este convins că anul 2018 „va aduce roade bune” pentru populația R. Moldova.

„Mai sunt câteva ore până în 2018. Vă doresc tuturor să intrați în noul an cu încredere în ziua de mâine și cu speranță în buna dezvoltare a țării noastre. Sunt convins că tot ce am construit sau am proiectat, fiecare cetățean în parte, sau la nivel de guvernare, ne va aduce roade bune la anul.

Haideți să demonstrăm, în 2018, un pic mai multă solidaritate socială pentru viitorul R. Moldova.

Să manifestăm și un pic mai multă cutezanță în visele, în aspirațiile și în munca noastră. Vă doresc să-i aveți pe cei dragi aproape, nu doar de sărbători, ci cât mai mult timp posibil. Să fiṭi sănătoṣi și să vă bucuraṭi de fiecare izbândă în activitatea voastră. La Mulți Ani!”, a scris Plahotniuc pe o rețea de socializare.

Și premierul Pavel Filip speră că anul 2018 va fi „un an al succesului”.

„Dragii mei, încheiem un 2017 plin, un an în care fiecare a muncit și a construit, atât cât s-a putut. Uneori cu pași mai mici, alteori cu salturi importante. Am învățat din reușite, dar și din greșeli. Rezultatele au început deja să se vadă, iar asta ne impulsionează să mergem mai departe. Să ne îmbunătățim continuu activitatea, să schimbăm atitudini ṣi mentalități și să contribuim fiecare la modernizarea țării. Sper ca 2018 să fie un an al succesului, atât pentru Moldova, cât și pentru fiecare dintre noi. Să aveți un an nou fericit ṣi îmbelșugat, cu pace și multă sănătate. La mulți ani!”, spune Filip în mesajul său de Revelion.

La rândul său, președintele Parlamentului, Andrian Candu, susține că actuala guvernare a reușit în anul 2017 să aducă oamenilor speranța. „Am demonstrat că se poate și în Moldova, prin programe sociale cum este Prima casă și facilitățile pentru mediul de afaceri. Am reușit să spargem mitul despre pretinsa cutumă care împiedică lupta împotriva corupției. Am reușit să demonstrăm că Moldova are demnitate și are curaj să-și apere cetățenii și drepturile. Anul viitor vom aduce oamenilor încrederea că se poate trăi bine acasă. Suntem o echipă care reușește, pentru că facem echipă cu toți oamenii buni, profesioniști și activi din țară. La mulți ani, Moldova!”, a scris spicherul.

Președintele Igor Dodon va veni cu un mesaj de felicitare în noaptea dintre ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md