16:43:37 28.03.2024
Stiri

CUTREMURĂTOR // Ce face Schumacher atunci când își aude familia

Sport 11.10.2018 08:02 Vizualizări2670 Autor: Ziarul National
CUTREMURĂTOR // Ce face Schumacher atunci când își aude familia Sursa: digisport.ro


Michael Schumacher se află în continuare într-o stare critică, după accidentul suferit cu aproape cinci ani în urmă. Surse apropiate fostului mare campion au susținut că acesta are o reacție incredibilă, atunci când își aude familia.

Schumacher începe să plângă în momentul în care lângă el apar cei mai apropiați membri ai familiei, cel puțin așa anunță francezii de la Paris Match.

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reuşit să revină la viaţa normală în ultimii cinci ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialiști neurologi la domiciliul său din Elveţia.

Pilotul german Sebastian Vettel (Ferrari) regretă că nu mai poate beneficia de sfaturile celebrului său compatriot Michael Schumacher, deţinătorul recordului de titluri mondiale cucerite în Formula 1, a cărui viaţă a luat o turnură dramatică după accidentul de schi suferit în decembrie 2013.

„L-aş fi întrebat multe lucruri dacă ar fi fost sănătos”, a declarat Vettel într-un interviu apărut miercuri în ediţia săptămânală a publicaţiei Sport Bild. Sebastian Vettel a precizat că i-ar fi cerut opinia lui Schumacher nu atât în privinţa modului de a pilota cu succes, ci mai degrabă în chestiuni legate de „cooperarea cu echipa şi politica Formulei 1”.

La începutul lunii august, jurnaliştii de la irishmirror.ie au pus cap la cap informaţiile pe care le deţineau că soţia lui ar fi cheltuit până acum 20 de milioane de lire pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire.

Sursa: digisport.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md