14:01:55 29.03.2024
Stiri

GALERIE FOTO // A dus Cupa Mondială la summitul NATO! Kolinda Grabar-Kitarovic a „lovit” din nou

Sport 12.07.2018 14:45 Vizualizări2504 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // A dus Cupa Mondială la summitul NATO! Kolinda Grabar-Kitarovic a „lovit” din nou facebook


Kolinda Grabar-Kitarovic (50 de ani) continuă să surprindă pe toată lumea. În ziua în care naţionala ţării sale se califica în finala Cupei Mondiale din Rusia, preşedinta Croaţiei se afla la summitul NATO, dar tot a găsit o modalitate de a ieşi în evidenţă.

De-a lungul turneului final, înaltul oficial s-a aflat în tribunele stadioanelor pe care au jucat Modric, Rakitic şi colegii lor, a mers în vestiar să-i felicite pentru victoria dramatică în faţa Rusiei, dar summitul de la Bruxelles a împiedicat-o să-şi susţină conaţionalii de la faţa locului şi în semifinala istorică împotriva Angliei (2-1, după prelungiri). Absentă motivat, Kolinda Grabar-Kitarovic nu a uitat de marele evenimente sportiv al anului 2018 şi s-a asigurat că cei mai importanţi oameni ai lumii rămân cu un suvenir legat de marea performanţă a ex-iugoslavilor.




Ajunsă la masa la care se discută cele mai arzătoare probleme ale momentului, Kolinda Grabar-Kitarovic s-a îmbrăcat în roşu, iar vestimentaţia şi-a asortat-o cu un fular al Croaţiei, în pătrăţele roşii şi albe. Aşa a apărut în cadrul oficial, apoi a mers chiar mai departe.



Din postura preşediintelui care trăieşte cea mai mare performanţă din istoria fotbalului din ţăra sa, şefa statului croat a venit cu cadouri speciale pentru Donald Trump şi Theresa May, cărora le-a oferit tricouri în culorile naţionalei Croaţiei.



Croaţia s-a calificat, miercuri seară, în prima finală de Cupă Mondială din istorie, după 2-1 cu Anglia, în prelungiri. Mandzukic a marcat golul decisiv, după ce Trippier deschisese scorul, iar Perisic egalase în repriza a doua. Pentru trofeul suprem din fotbal, băieţii lui Zlatko Dalic se vor lupta cu Franţa, echipa care a eliminat Croaţia în semifinalele din 1998.



Sursa: prosport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md