22:48:31 28.03.2024
Stiri

Socialiștii și-au DESEMNAT deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019: „Sunt sigur că va CÂȘTIGA”

Politică 06.06.2018 10:55 Vizualizări3076 Autor: Ziarul National
Socialiștii și-au DESEMNAT deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019: „Sunt sigur că va CÂȘTIGA”


Reprezentanții Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) și-au desemnat deja candidatul pentru Primăria Chișinău la alegerile din 2019, chiar dacă noul primar, Andrei Năstase, nici nu a preluat mandatul adjudecat duminică în fața socialistului Ion Ceban.

Socialiștii vor merge iarăși pe mâna lui Ion Ceban, chiar dacă acesta nu a putut să-l învingă duminică pe Andrei Năstase.

„Ion Ceban a fost cel mai bun, a câștigat toate dezbaterile, dar s-a votat geopolitic. Eu am discutat cu Ion Ceban ce facem mai departe. Eu cred că Ion Ceban va fi candidatul nostru la alegerile locale ordinare, care vor avea loc în 2019. A rămas mai puțin de un an până la alegerile primarului general. Următorul primar va fi ales pentru patru ani”, a declarat președintele R. Moldova, Igor Dodon.

Potrivit șefului statului, Ion Ceban se va ocupa exclusiv de problemele din municipiul Chișinău până la alegerile din 2019. „În acest an el va demonstra tuturor, inclusiv alegătorilor de dreapta, că au greșit (că l-au preferat pe Andrei Năstase n.r.). Sunt sigur că la anul Ion Ceban va câștiga alegerile și va deveni primul primar profesionist din ultimii 10-15 ani”, a adăugat oficialul.

De asemenea, Dodon nu a uitat nici de membrii echipei socialiștilor care au muncit în campania electorală locală. Acesta l-a remarcat pe deputatul socialist Vlad Bătrâncea, căruia îi rezervă un post important. „Pe Vlad Bătrâncea îl pregătim un loc în Parlament sau în Guvern. Vom vedea”, a conchis Dodon.

De menționat că Ion Ceban a pierdut la o diferență de aproximativ 12 mii de voturi în fața lui Andrei Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md