Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Licitația de la Aeroport: Termenul…

Licitația de la Aeroport: Termenul de depunere a cererilor de participare, prelungit. Numele singurei companii care a depus dosarul pentru participare

Sursa: Sectorul Poliţiei de Frontieră Aeroportul Internaţional Chişinău/Telegram

Termenul de depunere a ofertelor pentru participarea în cadrul licitației cu strigare pentru locațiunea activelor neutilizate destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages a fost prelungit. Potrivit unui comunicat emis de Aeroportul Internațional Chișinău, până la data de 25 martie curent, atunci când s-a finalizat termenul de depunere stabilit inițial, chiar dacă opt comapanii au cerut clarificări privind cerințele, firma Lagardere Travel Retail este singura care a depus dosarul pentru participare.

„În contextul în care, astăzi, 25 martie curent, ora 17:00, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor pentru Licitația cu strigare pentru locațiunea activelor neutilizate destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages, informăm că a fost depus doar un singur dosar de participare, respectiv, Comisia de licitație a decis prelungirea termenului de depunere a cererilor de participare”, se arată în comunicat.

În acest sens, a fost stabilit un nou calendar de organizare a licitației publice, după cum urmează:

26 martie – 15 aprilie, 2024 – perioada de depunere a cererilor de participare;
15-16 aprilie, 2024 – examinarea dosarelor;
17 aprilie, 11:00 – desfășurarea licitației și anunțarea câștigătorului.

Până la 25 marie, Lagardere Travel Retail a fost singura companie care a depus dosarul de participare la licitație, iar companiile care au solicitat clarificări la subiect sunt: Best Value, DFM, Lagardere Travel Retail, Avolta AG, Viorica Cosmetics, Moonglow, Adani Group și Aero Food.

„În cazul în care și la expirarea termenului prelungit, va fi depus doar un singur dosar, organizatorul licitației va considera procedura nominalizată a fi finalizată, potrivit prevederilor Regulamentului cu privire la modul de dare în locaţiune a activelor neutilizate, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 483 din 29.03.2008 în coroborare cu prevederile Regulamentului privind licitațiile cu strigare și cu reducere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 136 din 10.02.2009”, se mai menționează în comunicat.