Principală  —  IMPORTANTE   —   Reacția lui Popșoi la solicitările…

Reacția lui Popșoi la solicitările depuse de Odnostalco la ANI și PG: „Caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești”

„Caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești”. Asta spune deputatul PAS, Mihail Popșoi, după ce deputatul socialist Vladimir Odnostalco, a anunțat marți, 4 august, că a depus o solicitare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI), la Procuratura Generală (PG) și la Serviciul Fiscal de Stat pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale parlamentarului PAS, susținând că în documente „sunt mai multe neconcordanțe și lacune”.

Potrivit deputatului PAS, acțiunile socialiștilor în legătură cu sesizarile depuse vin după ce, acum o lună, ANI a sesizat Procuratura Generală în privința unui deputat socialist.

Când partidul sacoșelor cu bani, a transferurilor din Bahamas, a căsătoriilor fictive pentru terenuri scumpe caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești, aceasta trezește un zâmbet ironic. PSRM sunt în criză acută de idei. După ce, acum o lună, ANI a sesizat Procuratura Generală în privința unui deputat socialist, PSRM s-a gandit mult și a găsit soluția: Hai să distragem atenția publică de la hoțiile socialiștilor de caviar prin demersuri împotriva oponenților de la PAS, care sunt deputați onești. Dacă ar fi existat careva probleme în declarațiile noastre de avere, ANI s-ar fi sesizat de mult, cum a facut-o în cazul socialistului Novac”, a scris Popșoi pe Facebook.

Marți, 4 august, deputatul socialist, Vladimir Odnostalco, susține că a depus o sesizare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI), Procuratura Generală (PG) și Serviciul Fiscal de Stat (Fisc), pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Mihail Popșoi. Potrivit lui Odnostalco, în documentele depuse de către parlamentarul PAS „sunt mai multe neconcordanțe și lacune”.