Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cadavrul unei femei a fost…

Cadavrul unei femei a fost găsit în „Izvorul Minunilor” de la Mănăstirea Saharna. Ce spune poliția

Foto: crestinortodox.ro

Cadavrul unei femei în vârstă de 61 de ani, din municipiul Chișinău, a fost găsit în „Izvorul Minunilor” de la Mănăstirea Saharna. Incidentul s-a produs astăzi, 31 mai, iar poliția susține că pe acest caz a fost deschis un dosar penal, urmând a fi stabilite circumstanțele în care femeia și-a pierdut viața.

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, incidentul s-ar fi produs în jurul orelor 14, atunci când o femeie a sunat la serviciul unic 112 pentru a semnala că a găsit cadavrul femeii.

Poliția s-a deplasat la fața locului și a stabilit că femeia avea semne de moarte violentă, mai exact, aceasta ar fi fost sugrumată.

„S-a stabilit că victima în jurul orei 13 a fost văzută cu un tânăr. Poliția a stabilit că era vorba de feciorul femeii, născut în 1991. Acesta a plecat de la fața locului. A ieșit grăbit din mănăstire și a urcat într-un taxi, deplasându-se într-o direcție necunoscută.”, ne-a comunicat Irina Burdujan, ofițer de presă.

Ulterior, în jurul orei 16, poliția a fost informată despre faptul că un tânăr cu comportament neadecvat se deplasează pe traseu. Acesta s-a dovedit a fi feciorul femeii. Poliția l-a reținut și l-a transportat la spitalul de psihiatrie din Orhei.

Potrivit poliției, pe acest caz a fost deschis un dosar penal.