Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Noua ministră a Sănătății anunță…

Noua ministră a Sănătății anunță despre încheierea campaniei „Un doctor pentru tine”

Noua ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco anunță că pune capăt campaniei „Un doctor pentru tine”, lansate anul trecut de către Guvernul Filip.

„În loc să fi construit un sistem puternic de sănătate pentru toți cetățenii, ministerul de resort s-a jucat de-a lungul anilor de-a „Un doctor pentru tine”, în timp ce baniii grei din sănătate erau direcționați spre alte buzunare.

Încheiem caravana, lăsăm doctorii la vatră, nu mai utilizăm resursele pentru cai verzi. Să nu vă supărați că o s-o fac fără fast și fără covorul „zburător” din fața ministerului.

Iar cu cei care încă scriu rapoarte și fac comunicate despre caravana fericirii electorale în loc să-și suflece mânecele să muncească la greu pentru acest popor, va trebui pur și simplu să ne luăm rămas bun. Ei trăiesc în alte vremuri.

Mi-am asumat responsabilitatea să închei azi caravana electorală, pe care cei care au inițiat-o, au lăsat-o în voia Domnului, rezidenții adunați în fața ministerului pentru a fi trimiși să vânture prin țară i-am întors la locul lor de lucu, aducându-le scuze și hai să punem aici punct pentru totdeauna politicului din medicină”, a spus Nemerenco.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată la inițiativa ex-premierului Pavel Filip. Responsabil de buna desfășurare a campaniei a fost numit Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale, în colaborare cu Universitatea de Stat de Stat și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Compania Naţională de Asigurări în Medicină.