Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Primăria municipiului Chișinău solicită opinia…

Primăria municipiului Chișinău solicită opinia cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul orașului

Primăria municipiului Chișinău solicită opinia cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul municipiului, în cadrul elaborării Strategiei de dezvoltare a municipiului Chișinău.

Astfel, locuitorii capitalei, cei din suburbii, precum și oamenii din alte orașe, sunt chemați să completeze un document google, unde vor răspunde la 7 categorii de întrebări.

Chestiunile din sondaj se referă la: gradul de satisfacție față de infrastructura socială; categoriile de servicii din localitate care nu convin oamenilor; tipurile de obiective și servicii de perspectivă pe care cetățenii le consideră actuale; caracterizarea socială; opinia cu privire la calitatea sectorului/localității de reședință; calitatea infrastructurii de transport; caracterizarea orașului etc.

Cetățenii sunt îndemnați să completeze formularul, care este disponibil în limbile română și rusă, până pe data de 1 decembrie 2020.

Pentru a participa la sondaj, cei interesați vor accesa linkul: http://masterplanchisinau.com/.

Informația privind opiniile cetățenilor pentru formularea viziunii despre viitorul municipiului Chișinău va fi colectată de către Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare.