Ministerul Apărării infirmă informațiile potrivit cărora spațiul aerian al Republicii Moldova ar fi fost survolat de rachete rusești3Foto1Video© jurnal.md

Ministerul Apărării infirmă informațiile potrivit cărora spațiul aerian al Republicii Moldova ar fi fost survolat de rachete rusești

, 12 știri, 7 vizualizări

Ministerul Apărării infirmă informațiile potrivit cărora spațiul aerian al Republicii Moldova ar fi fost survolat de rachete de croazieră lansate din Marea Neagră în urma atacurilor din această dimineață asupra localităților din Ucraina.

„Ministerul Apărării, în colaborare cu structurile responsabile din republică, monitorizează atent situația în regiune și spațiul aerian național pentru a evita orice riscuri la adresa statului”, se arată într-un mesaj al Ministerului Apărării.

Amintim că, în dimineața zilei de joi, rușii au bombardat regiunile Harkov, Odesa și Kiev, dar și alte localități din estul, sudul și în vestul Ucrainei. Potrivit presei internaționale, în Kiev au fost auzite cu puțin timp în urmă explozii puternice, fiind observată chiar și o dronă, deasupra orașului Lviv.