PAS și Maia Sandu au nevoie ca de aer de existența lui Șor. Gruparea de la Orhei anunță că vrea să interzică aderarea Moldovei la UE© timpul.md

PAS și Maia Sandu au nevoie ca de aer de existența lui Șor. Gruparea de la Orhei anunță că vrea să interzică aderarea Moldovei la UE

, 4 știri, 10 vizualizări

Partidul Șor va elabora și va înregistra în Parlament un proiect de lege ce prevede „sistarea oricăror procese integraționiste” în Republica Moldova, precum aderarea la Uniunea Europeană și NATO. Anunțul a fost făcut de deputatul fugar, Ilan Șor, potrivit căruia R. Moldova noastră ar avea nevoie de „neutralitate totală, clară și fără compromis”.

„Continuarea cursului de integrare europeană ne duce pe calea sărăciei și a războiului. În circumstanțele geopolitice dificile, nu avem dreptul să expunem riscului viața cetățenilor noștri. Situația financiară deja a fost afectată și deteriorată într-un mod extrem de grav. Tocmai de aceea, vom elabora și vom prezenta în forul legislativ, proiectul de lege privind sistarea oricăror procese integraționiste – europene, NATO”, a spus Ilan Șor.

Chiar dacă majoritatea presei pro-PAS încearcă cu disperare să proiecteze o imagine favorabilă guvernării, în viața de zi cu zi lucrurile nu arată deloc roz. E doar o problema de timp ca bula creată de PAS și Maia Sandu să se spargă.