Sheriff Tiraspol va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a învins campioana Sloveniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Zimbru din Chişinău, acolo unde Sheriff găzduieşte meciurile din preliminarile Ligii Campionilor
Stadionul Zimbru din Chişinău, acolo unde Sheriff găzduieşte meciurile din preliminarile Ligii Campionilor

Sheriff Tiraspol a învins-o pe echipa din Slovenia, NK Maribor, cu scorul  general 1-0 şi s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia tiraspoleană şi-a asigurat cel puţin participarea în grupele Europa Conference League, se menţionează într-un comunicat de presă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, citat de IPN.

Membrul echipei din Moldova Yansane Momo a marcat unicul gol în minutul 88. Cartonaşe galbene au primit trei fotbalişti din echipa din Slovenia şi un fotbalist din Moldova.

Campioana Moldovei va juca, în runda a treia, cu Viktoria Plzeň din Cehia. Partida tur va avea loc la stadionul Zimbru, pe 2/3 august, iar returul este programat pentru 9 august, în deplasare.

Anterior, Comitetul Executiv al Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal a anunţat că oraşul Tiraspol nu va putea găzdui meciurile din competiţiile UEFA din cauza escaladării conflictului militar care a culminat cu invadarea teritoriului ucrainean de către armata rusă. La sfârşitul lunii iunie, s-a constatat că arena din capitală respectă toate reglementările UEFA aplicabile pentru meciurile de acasă ale tiraspolenilor în competiţiile intercluburi UEFA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite