X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

„Teleradio-Moldova”, raport în Parlament privind activitatea pentru anul trecut

25 mai. 2023,, 17:00   Societate
2458 0

În plenul Palamentului, directorul general al IP Compania „Teleradio-Moldova”, Vlad Țurcanu, a vorbit despre obiectivele propuse și despre rezultatele înregistrate pe parcursul anului 2022.

Vlad Țurcanu a menționat că în perioada de referință, acțiunile instituției au fost focusate pe consolidarea Departamentului Știri și Dezbateri, asigurarea echilibrului în știri și emisiunile informative, precum și pe reflectarea consecințelor războiului din Ucraina

S-a pus accent și pe elaborarea unei noi identități vizuale a posturilor de televiziune Moldova 1 și Moldova 2 și pe asigurarea transmisiunii live a evenimentelor importante.

De asemenea, a fost prezentat raportul privind executarea bugetului pentru anul 2022.

Potrivit datelor, subvențiile de la bugetul de stat și veniturile acumulate de companie pe parcursul anului trecut au fost de 144764,4 mii lei, cota alocațiilor de la bugetul de stat fiind de peste 93%.


În aceeași perioadă, au fost înregistrate cheltuieli în valoare de 149527,5 mii lei.

În baza informațiilor prezentate, Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului a emis o serie de recomandări pentru Consiliul de supraveghere și dezvoltare.

Printre acestea figurează continuarea supravegherii și monitorizării gestionării resurselor financiare ale furnizorului public național de servicii media și asigurarea de faptul că acesta își îndeplinește misiunea și respectă prevederile Codului serviciilor media audiovizuale.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?