Grupul KMG International (Rompetrol) introduce conceptul ”hei” pentru prima data in statiile operate de Rompetrol in Republica Moldova, in linie cu strategia sa de consolidare si dezvoltare a activitatilor de profil din regiunea Marii Negre. 

Publicat:23.01.2024, 16:10

Subsidiara sa locala, Rompetrol Moldova, a deschis astazi prima benzinarie Rompetrol de tip hei&coffee in Chisinau, aceasta fiind amplasata la iesirea din oras spre aeroport, pe strada Dacia 54/1. 

„Aceasta statie este o premiera pentru Republica Moldova. Obiectivul nostru este sa mentinem standardul de calitate al carburantilor comercializati cu care i-am obisnuit pe clientii nostri de la introducerea brandului Rompetrol in Republica Moldova si sa extindemreteaua actuala in acord cu ambitiile de dezvoltare ale companiei. Noua statie a permis crearea a 20 de noi locuri de munca precum si implicarea unor furnizori locali in modernizarea ei’’, a declarat Bulat Rakhmetov, Director General al Rompetrol Moldova.

Cu o suprafata totala de circa 1.245 mp, noua statie ofera clientilor un magazin de peste 210 metri patrati destinat comercializarii produselor alimentare si non-alimentare, o zona de cafenea de circa 110 metri patrati pentru servirea produselor din gama hei&coffee si o terasa in aer liber unde clientii pot beneficia de o gama larga de produse puse la dispozitie.

Numarul total al locurilor disponibile in cafenea si pe terasa se ridica la 76. Statia dispune de 3 puncte de alimentare cu carburanti pentru autoturisme si un sistem modern de iluminat cu tehnologie led ce asigura un consum redus de energie. Lucrarile de constructie ale statiei au fost realizate in acord cu elementele definitorii ale conceptului retail hei&coffee introdus de KMG International in statiile Rompetrol. Statia Rompetrol de tip hei&coffee include o cafenea cu diferite specialitati de cafea de origine si un magazin de tip premium – un concept modular ce ofera o gama diversificata de produse proaspete. 

Conceptul raspunde nevoilor de confort ale clientilor nostri, avand o abordare prietenoasa fata de mediul inconjurator si fata de producatorii locali. Clientii statiei pot beneficia de produse petroliere de o calitate superioara: benzina Premium 95, benzina Efix 95, motorina Euro 5, motorina Efix, motorina Efix S55 si in scurt timp vor avea la dispozitie un skid de alimentare cu gaz petrol lichefiat (GPL). Produsele comercializate sunt asigurate de catre rafinaria Petromidia, cea mai mare rafinarie din Romania si una din cele mai moderne din sud-estul Europei. 

Odata cu inaugurarea acestei statii, numarul total al benzinariilor Rompetrol din municipiul Chisinau ajunge la 44 si la nivelul Republicii Moldova la 94. Mentionam ca numarul total al angajatilor la nivel national al Rompetrol Moldova se ridica la circa 1.000 de persoane. Rompetrol a devenit unul din cele mai apreciate branduri din Republica Moldova de la lansarea acestuia in anul 2002. Compania isi consolideaza pozitia de cel mai important furnizor de produse petroliere pe piata si unul din cei mai mari jucatori din segmentul de retail. La finalul anului 2023, Grupul KMG International, detinatorul brandului Rompetrol opera 1.565 de puncte de distributie in tarile din regiune : Moldova, Romania, Bulgaria si Georgia.

*Acest articol este un produs comercial