Sheriff Tiraspol tinteste victoria in meciul de acasa contra detinatoarei titlului din Israel, Maccabi Haifa. Prima mansa a turului secund preliminar din Liga Campionilor are loc in aceasta seara.

Publicat:26.07.2023, 17:41

Sheriff Tiraspol joaca in aceste momente impotriva campioanei Israelui, Maccabi Haifa, meciul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Aproape de sfarsitul primei reprize, scorul este de X la Y. Inaintea confruntarii, viespile au declarat ca tintesc victoria in dubla mansa.

Roberto BORDIN, ANTRENOR “SHERIFF TIRASPOL”:„Demonstreaza un joc calitativ, in special, in ofensiva, ceea ce ne poate provoca dificultati. Au o echipa completa, care este bine organizata in toate liniile.”

Desi Maccabi este favorita la calificarea in runda urmatoare, campioana Moldovei se gandeste doar la victorie, fiind cu moralul ridicat dupa succesul contra gruparii Farul Constanta. Fanii viespilor au primit o veste buna inaintea dueului cu echipa din Israel. In lot a revenit Rasheed Akanbi, golgheterul galben-negrilor, in sezonul precedent.

Joao PAULO, MIJLOCAS “SHERIFF TIRASPOL”:Echipa este in forma buna si este pregatita pentru meci. Speram ca totul va fi bine si scopul nostru este victoria.”

Roberto BORDIN, ANTRENOR “SHERIFF TIRASPOL”:„Rezultatul fiecarui meci depinde de jucatori, mai exact, de cat de mult efort depun pe teren si de mentalitatea lor, care este tintita doar spre victorie. ”

Si Maccabi Haifa trece printr-o perioada buna. Campioana Israelului a debutat in noul sezon cu o victorie in Supercupa tarii si dispune de un lot cotat la circa 21 de milioane de euro pe piata transferurilor, cu aproape sapte milioane mai mult decat valoarea fotbalistilor de la Sheriff. Maccabi a evoluat anul trecut in Liga Campionilor si a ocupat ultima pozitie in grupa cu PSG, Benfica si Juventus Torino, reusind o victorie surprinzatoare in fata italienilor.

Confruntarea Sheriff-Maccabi Haifa va incepe la ora 20.00 pe arena din Tiraspol, centralul duelului fiind austriacul Sebastian Gishmaer. Returul va avea loc exact peste o saptamana, in Israel. Daca va obtine calificarea, Sheriff va da piept in turul trei preliminar cu invingatoarea bataliei dintre Zrinjski Mostar si Slovan Bratislava.  

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508