ActualitateSocial

Tragedie în Capitală. O fetiță de doi ani a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit: Minora se află în stare gravă

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul al șaselea al unui bloc din sectorul Ciocana al Capitalei, potrivit Realitatea.md.

Poliția a fost sesizată în seara zilei de miercuri, 22 februarie prin intermediul Serviciului Unic de Urgență 112 în jurul orei 20:00, despre faptul că o minoră a căzut de la etajul șase al unui bloc de locuit de pe strada Mircea cel Bătrîn.

„La fața locului s-au deplasat grupa operativă a Inspectoratului de politie Ciocana și un echipaj medical. Preliminar, poliția a stabilit că copila de 2 ani împreună cu sora sa de 10 ani, fiind lăsate câteva minute fără supraveghere au urcat pe pervaz ( unde s-ar fi jucat). Mama acestora fiind în altă odaie, a auzit un zgomot, intrând a depistat că minora de 2 ani a căzut pe acoperișul anexei de la etajul 1 al blocului de locuit. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, la moment se stabilesc toate circumstanțele producerii tragediei”, informează Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *