Social

VIDEO. Scandal la Aeroportul Chișinău. Mai multe curse aeriene ale companiei FlyOne – anulate

Mai multe curse aeriene ale companiei FlyOne preconizate pentru sâmbătă, 10 iunie, au fost anulate. Zeci de oameni se află pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău și sunt revoltați de situația creată, relatează Deschide.md.

Pentru astăzi au fost anulate cursele: Chișinău – Londra, Chișinău-Parma planificată pentru ora 12:30, Chișinău – Nice COTE D’AZUR planificată pentru ora 19:20.

Reprezentanții companiei aeriene, au venit cu o reacție la cele întâmplate. Ei au scris că reținerile în lanț și incidența orelor în care aeroporturile limitează zborurile – au dus la această decizie.

„Pasagerii sunt rugați să verifice mesajele primite prin e-mail, pentru a putea selecta una din opțiunile propuse de companie”, se menționează în mesajul adresat de către responsabilii FlyOne.

Cu o adresare au venit și reprezentanții Poliției de Frontieră. Oamenii legii îndeamnă populația la calm și ordine publică.

„În legătură cu anularea a două curse spre Parma și Nice, operate de compania aeriană Fly One, Poliția de Frontieră solicită pasagerilor să prezinte calm și înțelegere, fără a crea incomoditate celorlalți călători la zborurile planificate.

Menționăm că în Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră monitorizează situația în scopul menținerii ordinii publice și excluderii unei blocări a trecerii frontierei aeriene.

Totodată, informăm pasagerii a căror rute au fost anulate că reprezentanta companiei aeriene va reveni cu explicații față de aceste schimbări în orarul de zbor”, se menționează în comunicatul de presă emis de către responsabilii de la Poliția de Frontieră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *