Alte 21 de percheziții efectuate de procurori în dosarul fraudei bancare, inclusiv la domiciliul lui Vladimir Novosadiuc

Procuratua Generală anunță că pe parcursul zilei de astăzi, 17 septembrie, au continuat perchezițiile demarate luni de către Procuratura Anticorupție de comun cu CNA, în 21 din domiciliile și birourile mai multor persoane implicate în aceiași cauză penală în care figurează deputatele Reghina Apostolova și Marina Tauber

Foto: UNIMEDIA

Perchezițiile au fost efectuate inclusiv la domiciliul lui Vladimir Novosadiuc, directorul Sputnik Moldova.

La această etapă, au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate din locațiile perchiziționate.

Procuratura menționează că nu au fost reținute alte persoane decât membrele Parlamentului Reghina Apostolova și Marina Tauber, cărora le-a fost ridicată imunitatea la solicitarea procurorului general interimar.

UNIMEDIA amintește că deputații au votat ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova. Procurorul general interimar a venit la tribuna Legislativului și a solicitat acest fapt, la bază fiind dosarul frauda bancară.

Apoi, deputatatele partidului „Șor”, Reghina Apostolova și Marina Tauber, au fost reținute, de către ofițerii Centrului Național Anticorupție, la scurt timp după ce a fost anunțată ridicarea imunității acesteia în Parlament.

Tot aseară, în cadrul audierilor, Reghinei Apostolova i s-a făcut rău și a fost transportată la un spital din capitală.


Pub