MAEIE confirmă că un moldovean a decedat, iar alți 7 au fost răniţi în accidentul din Portugalia

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene confirmă producerea accidentului rutier din Portugalia, unde un moldovean a decedat, iar alti 7 au fost răniți. „Ambasada Republicii Moldova la Lisabona s-a autosesizat și a solicitat informații de la sectorul de poliție din Beja referitor la circumstanțele impactului”, spun responsabilii.

Foto: UNIMEDIA

„Precizări de presă cu privire la accidentul rutier produs în Portugalia, drumul național 387, regiunea Beja

MAEIE confirmă producerea în dimineața zilei de ieri a unui accident rutier pe traseul național 387, regiunea Beja din Portugalia. 

Ambasada Republicii Moldova la Lisabona s-a autosesizat și a solicitat informații de la sectorul de poliție din Beja referitor la circumstanțele producerii accidentului.  Autoritățile locale, au informat misiunea noastră diplomatică că 7 cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți și se află acum în afara pericolului iar un cetățean moldovean a decedat. 

MAEIE precizează că ambasada țării noastre la Lisabona va oferi asistența consulară necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit la noi în țară”, se arată în nota MAEIE.

Doi lucrători agricoli, un român de 31 de ani și un moldovean de 44 de ani, și-au pierdut viața luni, 18 decembrie, în urma unui tragic accident rutier în Portugalia, în zona localității Cuba din districtul Beja,


Pub