Curtea de Apel a respins cererea de revizuire a anulării alegerilor din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Chişinău a respins cererea depusă de către primarul invalidat al municipiului Chişinău, Andrei Năstase, prin care a solicitat revizuirea anulării alegerilor locale din vară. Despre aceasta a anunţat Andrei Năstase pe Facebook, transmite IPN.

Andrei Năstase scrie că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a ales să sfideze încă o dată legea, bunul simţ, cetăţenii acestei ţări, instituţiile internaţionale, demonstrând tuturor că ceea ce ştie să facă mai bine este să fure tot ce nu-i poate aparţine. Potrivit liderului PPDA, Vlad Plahotniuc a ales să facă acest lucru de frica schimbării în bine a lucrurilor în capitală şi în ţară, de frica pierderii libertăţii şi a averilor dobândite ilicit.

Potrivit lui Andrei Năstase, justiţia în Republica Moldova nu este Justiţie. Este orice altceva, dar justiţie nu se poate numi. „Atâta vreme cât votul oamenilor va fi în continuare furat, atâta vreme cât legile sunt interpretate după vrerea mafiei, Moldova noastră, a oamenilor, nu va fi o ţară liberă”, crede liderul PPDA.

Dumitru Pavel, avocatul lui Andrei Năstase, spune că încheierea Curţii de Apel poate fi contestată cu recurs la Curtea Supremă de Justiţie, în termen de 15 zile din momentul redactării. Deocamdată este public doar dispozitivul încheierii. Joi, 29 noiembrie, Curtea de Apel Chişinău ar urma să se pronunţe asupra deciziei Judecătoriei municipiului Chişinău, sediul Centru, care a anulat procesul-verbal prin care poliţia a constatat că Andrei Năstase a făcut agitaţie electorală în ziua alegerilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite