[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: Sunt mulțumit de rezultatele obținute
4 Noiembrie

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, primarul mun. Bălți, s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute de formațiunea sa politică în turul doi de scrutin, desfășurat la 3 noiembrie, „în pofida faptului că unii candidați ai partidului au fost ținta unor campanii de denigrare murdare organizate de unii oponenți politici”, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, Renato Usatîi a remarcat că victoriile acestora au fost convingătoare și că au arătat un sprijin popular mare.

„Candidații Partidului Nostru la funcțiile de primar au învins cu scoruri convingătoare în orașele Râșcani, Fălești, Cantemir și Dondușeni. La fel, primari din partea Partidului Nostru au fost aleși și în peste zece sate și comune”, se spune în comunicat.

Într-un live pe Facebook, Renato Usatîi i-a felicitat pe toți candidații din partea PN, care au învins în turul II al alegerilor.

„În toate cele patru orașe candidații noștri au înscris victorii convingătoare în fața contracandidaților socialiști, chiar dacă la Râșcani și Fălești au fost organizate campanii murdare împotriva lor”, a declarat Usatîi.

Renato Usatîi i-a felicitat pe candidații Partidului Nostru care au învins în satele Merenii Moi, Tartaul de Slacie, Burlăceni, Lopățica, Ilenuța, Pompa, Cneazevca, Tătărăuca Vece, Etulia și Călugăr.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților