image
Sursa foto: Twitter/Terry Reintke

Manifestații anti-Brexit în Marea Britanie: Mii de persoane au cerut reintegrarea Regatului Unit în UE // VIDEO

Mii de persoane au mărșăluit prin centrul Londrei și au cerut ca Regatul Unit să revină în Uniunea Europeană. Oamenii din toate zonele țării au venit la manifestanția din Londra, unde mulțimea a fluturat steaguri ale Uniunii Europene în Piața Parlamentului.

Oamenii purtau pancarte pe care scria: ”Brexit-ul nu va funcționa niciodată”, ”Pentru facturi mai mici #reintră în UE”, relatează Biziday.

O profesoară de 60 de ani, care a participat la manifestație împreună cu sora sa, crede că situația în care se afla Marea Britanie acum este o consecință directă a referendumului din 2016.

”Nu a fost un rezultat cu supermajoritate, 52% și 48% nu este un rezultat pentru care să răsturnați întreaga țară. Uită-te după șase ani unde suntem”, a adăugat aceasta, care consideră că este nevoie de alegerile generale anticipate, deoarece acest grup de politicieni ”se ceartă ca șobolanii în sac”.

Mulțimea a huiduit în timp ce pe un ecran digital mare au apărut imagini cu politicieni care au votat pentru Brexit, precum Boris Johnson, Priti Patel și Nigel Farage. Oamenii au scandat, de asemenea, “Afară cu conservatorii” și au huiduit atunci când vorbitorii au menționat posibilitatea ca Boris Johnson să candideze din nou pentru funcția de prim-ministru.

Noutăţile partenerilor

comentarii: