Arnold Schwarzenegger vine la Chisinau sa rezolve misterul disparitiei unui cercetator nuclear din Moldova, care a fost rapit in Irlanda este subiectul unui episoad din miniserialul „Fubar”, realizat de Netflix. 

Ultimul update: 28.05.2023, 14:14 Publicat:28.05.2023, 12:13

Fubar, cel mai nou serial lansat de platforma Netflix, reprezinta o comedie de actiune cu explorarea relatiei tata-fiica. Protagonistul serialului, Luke, este interpretat de celebrul actor, in varsta de 75 de ani, Arnold Schwarzenegger. Acesta joaca un spion, care este in pragul pensionarii, pana cand afla ca fiica lui iubita, Emma, este si ea un agent secret care si-a ascuns viata dubla de el. Tatal si fiica ajung fortati sa lucreze impreuna pentru a impiedica un complot, trecand si la problemele lor familiale.

In episodul trei al serialului „Planul de seductie” protagonistii ajung sa se afle la Chisinau. Potrivit scenariului, un terorist incearca sa construiasca o bomba murdara, fiind folosit fizicianul moldovean, Carl Novac. Omul de stiinta se afla intr-un turneu de promovare a potentialului Stiintific al Moldovei in Irlanda de unde a disparut. 

Luke, personajul interpretat de Arnold Schwarzenegger aterizeaza la Chisinau, unde desfasoara o operatiune de recuperare a unui studiu stiintific privind o modalitate noua de extragere si multiplicare a materiei fisionabile din deseuri radioactive. 

Primul sezon al productiei cinematografice, regizat de Nick Santora, a avut premiera pe 25 mai.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.   

Sursa foto: Facebook/ Viorel Ursu