Un barbat de 34 de ani din raionul Hincesti a fost transportat la spital, dupa ce s-ar fi impuscat din greseala la o vanatoare. Chiar daca victima a spus ca s-a impuscat accidental, politia anunta ca a retinut doua persoane.

Ultimul update: 15.01.2024, 11:30 Publicat:15.01.2024, 11:10

UPDATE Barbatul impuscat intr-o padure din satul Caracui din raionul Hincesti este Vasile Moraru, seful Inspectiei pentru Protectia Mediului Hincesti.

Ion BULMAGA, SEF AL INSPECTORATULUI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI: „Initial, in cadrul Inspectoratului pentru Protectia Mediului, pe cazul dat a fost deschisa o ancheta de serviciu. Actualmente pot sa declar ca domnul Moraru Vasile se afla la o vanatoare legala, in afara orelor de serviciu.”

STIRE INITIALA Potrivit politiei, totul s-a intamplat ieri, 14 ianuarie in padurea din satul Caracui din raionul Hincesti. 

Preliminar, politistii au stabilit ca barbatul, impreuna cu alte 16 persoane, au organizat o vanatoare de mistreti, autorizata intr-o padure din localitate. 

S-a stabilit ca toti cei 17 barbati sunt posesori legali de arme si detin carnete de vanator.

Barbatul ranit, initial, a declarat ca personal s-ar fi impuscat accidental, politistii si procurorii examineaza si alte versiuni. Victima este constienta si urmeaza a fi audiata.

Dupa incident toate armele au fost ridicate, iar doua persoane au fost retinute.

Politia precizeaza ca majoritatea celor care au fost la vanatoare sunt rude.

Cazul a fost inregistrat si urmeaza a fi stabilite toate circumstantelor.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.