Un barbat si-a omorat sotia, dupa ce a lovit-o cu sapa in cap si a incercat sa ascunda cadavrul in iarba, la Cimislia. Procuratura Generala anunta ca urmarirea penala in cazul barbatului a fost trimisa in instanta de judecata. Acesta risca inchisoare de 20 de ani sau detentie pe viata. 

Publicat:10.07.2023, 14:05

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a intamplat pe 1 iunie 2023, intr-un sat din raionul Cimislia. Fiul victimei a anuntat politia ca revenind acasa de la munca si-a gasit mama de 57 de ani, fara suflare, in gradina.

In cadrul cercetarilor, s-a stabilit ca barbatul victimei in varsta de 56 de ani, care a revenit din penitenciar unde si-a ispasit pedeapsa pentru violenta in familie, ar fi fost cel care a omorat femeia. 

Potrivit procurorilor, barbatul fiind baut, in urma unui conflict cu sotia sa, a lovit-o de mai multe ori cu sapa in cap, iar dupa ce a vazut ca femeia nu dadea semne de viata, a ascuns cadavrul in iarba, dupa care a mers in casa si s-a schimbat de haine.

Pe 3 iunie, barbatul a fost arestat preventiv. Acesta risca inchisoare de 20 de ani sau detentie pe viata. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.