Un incendiu a izbucnit in cabinetul de chimie al unui liceu din capitala. Elevii si personalul institutie au evacuat singuri cladirea, pana au intervenit pompierii. Nicio persoana nu a avut de suferit. 

Publicat:17.05.2023, 11:43

Potrivit IGSU, totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in jurul orei 10:08, la Liceului Ion Luca Caragiale de pe strada Miron Costin din capitala. Un incendiu a izbucnit in cabinetul de chimie, aflat la etajul doi al institutiei de invatamant. Pompieri au intervenit.

Acestia au stabilit ca focul a afectat partial o suprafata mica a сabinetului. Flacarile au fost lichidate in scurt timp. Nicio persoana nu a avut de suferit.

In urma incendiului, focul a afectat mai multe bunuri materiale din interiorul biroului. Cauza si circumstantele cazului urmeaza a fi stabilite ulterior de specialisti.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.