Startul sarbatorilor de iarna va fi dat mai tarziu in acest an. Bradul din Chisinau va fi inaugurat pe data de 23 decembrie si tot atunci va fi aprins iluminatul stradal de sarbatoare. In Piata Marii Adunari Nationale va fi amenajat si targul de Craciun, anunta primaria capitalei.

Publicat:24.11.2023, 19:14

Ion CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI:  „Startul sarbatorilor de iarna, dar si inaugurarea bradului, va avea loc pe 23 decembrie, in Piata Marii Adunari Nationale, si tot atunci va fi conectat iluminatul decorativ in tot orasul. Evenimentul dedicat inaugurarii va cuprinde si un spectacol artistic, cu tematica de sarbatori.”

Va fi amenajat si targul de Craciun, care, in acest an, va fi doar unul, al primariei. Guvernul a anuntat ca nu-si va instala propriul brad si targ, asa cum facea in alti ani.

Ion CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI:  „Vom amenaja targuri unde vor putea fi gasite obiecte de mestesugarit, obiecte artizanale, produse alimentare ale producatorilor autohtoni. Nu va lipsi din PMAN nici casuta lui Mos Craciun.”

Anul trecut, luminitele de pe brad au fost aprinse pe 17 decembrie.

In acest an, bradul va fi inaugurat, cu doua zile inainte de Craciun, si tot atunci va fi conectat iluminatul stradal de sarbatoare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.