Taylor Swift a scris istorie aseara la gala premiilor Grammy. Ea a devenit prima interpreta care a castigat de patru ori premiul pentru albumul anului. Pana acum, vedeta a fost la egalitate cu Stevie Wonder, Paul Simon si Frank Sinatra. Cantareata a primit premiul de la Celine Dion, care si-a facut o aparitie neasteptata.

Publicat:05.02.2024, 17:59

„Premiul Grammy este castigat de.. Taylor Swift!”

Taylor Swift a devenit astfel prima interpreta care a castigat de patru ori premiul pentru albumul anului.Pana acum, vedeta a fost la egalitate cu Stevie Wonder, Paul Simon si Frank Sinatra cu trei premii pentru cel mai bun album.

„Mi-ar placea sa spun ca acesta este cel mai fericit moment din viata mea, dar eu ma simt la fel de fericita cand termin un cantec. Pentru mine recompensa este munca. Nu-mi doresc decat sa-mi pot face munca in continuare. Ador ceea ce fac. Ma face extrem de fericita.”

Gala de Los Angeles a rasplatit si alti artisirti. Cantareata pop Miley Cyrus a castigat primul ei premiu Grammy, dupa ce s-a impus la categoria cea mai buna interpretare pop solo cu single-ul „Flowers”. Premiul i-a fost Inmânat de legendara Mariah Carey.

„Premiul Grammy este castigat de... Flowers, Miley Cyrus!”

Miley Cyrus a sarbatorit cantand piesa care i-a adus premiul Grammy.

„Tocmai am castigat primul meu Grammy!”

Si Billie Eilish se numara printre artistii recompensati la gala Grammy Awards 2024.  Ea a castigat la categoria Cantecul Anului

Gala premiilor Grammy reprezinta primul spectacol de premiere important din intreg sezonul 2024.  Cum era de asteptat, covorul rosu al evenimentului, a reprezentat un adevarat podium de moda pentru vedetele care au imbracat toalete de lux pentru a participa la ceremonie.

Ceremonia a inclus si momente iesite din comun. Rapperul america Killer Mike a fost retinut la scurt timp dupa ce a castifat trei trofee. O inregistrare distribuita pe retelele sociale il arata pe Killer Mike care ar fi fost implicat intro altercatie, incatusat si escortat de politisti.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.