Presedintele american Joe Biden s-a bucurat de o zi de plaja, sambata, inainte sa isi inceapa turneul in Europa. Liderul de la Casa Alba a fost insotit de prima doamna, Jill Biden, transmite digi24.ro. 

Publicat:09.07.2023, 18:09

Cei doi au fost filmati in timp ce se relaxau la soare, pe o plaja din apropierea casei lor din Delaware. 

In varsta de 80 de ani, Biden a purtat o pereche de pantaloni scurti cu broaste testoase si un tricou polo alb. Ulterior a renuntat la tricou si s-a intins pe un sezlong, la soare.

Liderul de la Casa Alba s-a relaxand citind si butonand telefonul, in timp ce Jill Biden s-a bucurat de priveliste si de vremea frumoasa.

Administratia Biden a inceput saptamana cu un scandal, dupa ce s-a gasit cocaina intr-unul dintre birourile de la Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a executivului american a dat asigurari ca drogul a fost gasit intr-o zona frecventata de turisti, in timp ce presedintele si familia sa nu se aflau in zona. 

Tot saptamana aceasta, presedintele american a facut un anunt important: SUA trimit munitie cu dispersie Ucrainei. Aceasta decizie controversata a fost subiect de discutie in ultimele zile si cel mai probabil va fi unul dintre subiectele principale de discutie la Summitul NATO de la Vilnius, Lituania. 

Joe Biden a plecat deja spre Europa, duminica. Prima oprire va fi in Marea Britanie, unde se va intalni cu premierul Rishi Sunak si cu regele Charles al III-lea, inainte de a participa la summitul NATO. Dupa summit, liderul de la Casa Alba se duce la Helsinki, in Finlanda, cel mai nou membru al aliantei militare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.