Aeronava companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a aterizat in siguranta pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti, vineri, in jurul orei 7.30. Pilotul a cerut aterizarea de urgenta din cauza descoperirii unor posibile scurgeri de combustibil, a transmis Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, citata de News.ro, anunta libertatea.ro

Publicat:08.09.2023, 12:00

„In cursul diminetii de vineri, 8 septembrie, o aeronava apartinand companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgenta pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB). Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil)”,  se precizeaza in comunicatul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

In urma problemelor semnalate la avionul Tailwind Airlines, pe Aeroportul Otopeni s-a format un dispozitiv de urgenta, cu pompieri si ambulante.

Aeronava a aterizat cu bine la ora 7.28 si, dupa o serie de verificari tehnice, isi va continua zborul catre capitala Cehiei, precizeaza sursa citata. 

In tot acest context, traficul aerian pe aeroport a avut loc in conditii normale, mai precizeaza reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

 Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.