Astazi a avut loc sedinta plenara a Parlamentului. 

Ultimul update: 21.03.2024, 16:05 Publicat:21.03.2024, 10:48

UPDATE Se discuta proiectul de lege privind pilotarea votului prin corespondenta 

UPDATE A fost anuntata o pauza.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 66/2008 privind protectia indicatiilor geografice, denumirilor de origine si specialitatilor traditionale garantate, sustinut in prima lectura de 55 deputati.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (adaptarea cadrului normativ pentru a permite digitalizarea serviciilor G2B), votat de 56 deputati in lectura a doua.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (Legea nr.435/2006 privind descentralizarea administrativa – art.11; Legea nr. 436/2006 privind administratia publica locala – art.40; s.a.), votat de 63 deputati.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 50/2021 cu privire la grupurile de actiune locala, sustinut in prima lectura cu votul a 73 deputati.

UPDATE Proiectul de hotarare privind desemnarea unui membru al Comisiei Electorale Centrale, sutinut cu votul a 53 deputati.

UPDATE Tatiana Sevciuc noul presedinte a Curtii de Conturi a depus juramantul

UPDATE Proiectul de hotarare privind numirea in functie de presedinte al Curtii de Conturi, sustinut cu votul a 69 deputati.

UPDATE Proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (modificarea cadrului legal in conformitate cu Legea nr. 48/2023 privind securitatea cibernetica), sustinut de 56 de deputati in lectura a doua.

UPDATE Initiativa nu a intrunit numarul suficient de voturi.

UPDATE Deputatul BCS Vlad Batrincea cere excluderea de pe ordinea de zi a proiectului privind votul prin corespondenta in SUA si Canada.

UPDATE Igor Grosu anunta despre expozitia care se desfasoara in Parlament cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down.

UPDATE La sedinta de astazi participa 89 de deputati. 

UPDATE Sedinta a inceput.