Campioana Moldovei si-a aflat adversarele din grupele Ligii Europa. Sheriff va juca in urmatoarea faza a competitiei in grupa G, alaturi de italienii de al AS Roma in frunte cu unul dintre cei mai cunoscuti si titrati antrenori din lume, Jose Moutinho, cehii de la Slavia Praga si elvetienii de la Servette Gene. 

Publicat:01.09.2023, 15:10

Cele 32 de echipe ramase in concurs, dintre care 12 s-au calificat automat, au fost impartite in opt grupe. 

Meciurile se vor juca dupa urmatorul program: 21 septembrie, 5 octombrie, 26 octombrie, 9 noiembrie, 30 Noiembrie, 14 Decembrie. 

Finala UEFA Europa League este programata pentru 22 mai 2024, pe Dublin Arena din Republica Irlanda.

Sheriff Tiraspol s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in faza grupelor Ligii Europei. Viespile au reusit acest lucru dupa ce au batut-o aseara la Tiraspol cu 2 la 1 pe campioana Insulelor Feroe, Klaksvik. Campioana Moldovei la fotbal si-a repetat performanta de anul trecut si s-a calificat in grupele Ligii Europei. In play-off Sheriff a intalnit gruparea Klaksvik, din Insulele Feroe si dupa 1 la 1 in tur, totul s-a decis in meciul de aseara de la Tiraspol. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.