/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Decizia Curții Supreme de Justiție în dosarul „La Soacra”

missing
20 martie 2019, ora 08:12

Potrivit avocatului Dumitru Sliusarenco, judecătorii Curții Supreme au ținut aproape un an dosarul, examinând-ul în lipsa părților, iar marți au decis să-l transmită la rejudecare.

În ianuarie 2018, Curtea de Apel a dispus câte 6 ani și jumate de pușcărie pentru funcționarii Ludmila Bășcănean, fosta angajată a Direcției comerț din cadrul Primăriei, și Vasile Toma, ost angajat al Centrului de Sănătate Publică, care ar fi tolerat, contra mită, ilegalitățile depistate la cafeneaua unde s-a produs tragedia. Pompierul Sergiu Popel a fost condamnat la 7 ani de pușcărie.

Administratorul localului, Andrei Iarîna, a fost condamnat la 6 ani de pușcărie. În total, 4 persoane au decedat, iar alte 13 au fost rănite după ce, la 9 ianuarie 2016, o butelie de gaz a explodat în cafeneaua „La Soacra” din Piața Centrală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram