/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

„Nu este o decizie spontană”. Președintele Federației Moldovenești de Fotbal și-a anunțat demisia

missing
22 aprilie 2019, ora 13:25

„Timpul, atât cel petrecut pe teren, cât și într-o funcție, are limitele sale obiective, care se pot manifesta în orice moment. Astăzi cred că acest moment a sosit. Am decis să mă retrag din funcția de Președinte al Federației Moldovenești de Fotbal. După cum am menționat nu este o decizie spontană, dar una pe care am luat-o cu mai mult timp în urmă și trebuia să o comunic după ce vor trece doi ani de la ultimul Congres de dare de seama din 2017. Acești doi ani au trecut. Nu este o decizie ușoară, dar este decizia mea personală și am dorit să o comunic opiniei publice”, se arată în mesajul lui Cebanu postat pe pagina Federației.

Acesta a precizat că doi ani în urmă, înaintea ultimului Congres al FMF de dare de seamă și alegeri a avut intenția să se retragă, dar adresările insistente și susținerea deplină a membrilor Federației l-au făcut să accept să mai continue. „Nu doream să-i dezamăgesc pe toți cei care au avut încredere în mine și în proiectele care urmau să fie realizate. Atunci am spus membrilor Comitetului Executiv că voi continua încă doi ani pentru a asigura începutul unor proiecte, care erau în programul nostru de activitate și apoi voi lua o decizie”, a mai spus Cebanu.

Pavel Cebanu a fost ales pentru prima dată în funcția de președinte al FMF în 1997, ulterior acesta a fost reales în 2001, 2005, 2009, 2013 și 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram