/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/FOTO/ Două persoane au decedat, iar 23 s-au ales cu traumatisme în urma accidentelor rutiere produse în ultimele două zile

missing
30 aprilie 2019, ora 09:22

În ultimele 48 de ore pe teritoriul țării s-au produs 16 accidente rutiere, în urma cărora două persoane au decedat, iar altele 23 au avut de suferit diferite traumatisme, potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP).  

Potrivit INP, tot în această perioadă, 31 de șoferi au fost depistați beți la volan în trafic. Aceștia ar fi condus cu viteză excesivă și fără permis de conducere.

În acest context, INP anunță că va intensifica patrularea pe întreg teritoriul țării. Vor fi organizate filtre și razii, pentru a descuraja și preveni conducerea în stare de ebrietate la volan și deplasarea cu viteză excesivă.

Totodată, INP îi îndeamnă repetat pe șoferi să țină cont de recomandările care ar preveni accidentele rutiere:
-nu urcați la volanul mașinii dacă a-ți consumat băuturi alcoolice;
-respectați limita de viteză;
-nu vă angajați în depășiri riscante;
-cuplați centura de siguranță, atât dvs. cât și pasagerii;
-transportați copiii în scăunelele speciale;
-opriți-vă de la condus dacă vă simțiți obosiți.

Foto: INP

Foto: INP

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram