/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

UPDATE: /FOTO.VIDEO/ Unul din șoferii care s-a luat la bătaie pe strada Muncești din Capitală, transportat la spital

missing
08 mai 2019, ora 16:50

Atenție, video-ul conține limbaj licențios!

UPDATE, ORA 16:50: Oamenii legii au fost anunțați despre producerea conflictului printr-un apel telefonic parvenit la Inspectoratul de Polițe Botanica la ora 14:50. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și ofițerul de sector. Polițiștii au stabilit că șoferul automobilului de marca Land Rover are vârsta de 41 de ani. Șoferul automobilului de marca Mazda i-ar fi închis calea de ieșire din parcare.

Ulterior între șoferi s-a iscat un conflict și s-au luat la bătaie. Șoferul automobilului de marca Mazda a fost transportat la spital. În cadrul anchetei pornite pe marginea cazului dat urmează a fi stabilite toate circumstanțele. În acest sens va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

UPDATE, ORA 16:15: Doi șoferi s-au luat la bătaie pe strada Muncești din Capitală. Din imaginile video surprinse de un trecător se vede cum cei doi poartă o discuție, iar după ceva timp unul din ei a început să se ia la pumni.

După o lovitură, unul dintre șoferi a căzut jos la pământ. Apoi s-a ridicat și l-a doborât la pământ pe celălalt șofer. Scena a fost urmărită de mai mulți martori. Unul dintre ei l-a ajutat pe șoferul căzut la pământ să se ridice în picioare.

Tot din imaginile postate pe rețeaua de socializare se vede că șoferul care a fost traumatizat ar fi parcat neregulamentar mașina. Din această motiv, celălalt șofer nu putea să iasă de la parcare. Într-un final șoferul traumatizat a împins mașina, care ar fi avut defecte tehnice.

După ceva timp la fața locului au venit Poliția și ambulanța.

Foto: facebook/Vadim Lungu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram