/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Descinderi în locuințele a trei tineri din Ialoveni, suspectați de mai multe furturi din locuințe

missing
31 octombrie 2019, ora 10:45

Mai multe percheziții au loc astăzi în locuințele a trei tineri din Ialoveni, membri ai unei grupări infracționale. Cei trei indivizi, cu vârste cuprinse între 24 și 29 de ani sunt bănuiți că de la începutul lunii octombrie ar fi comis mai multe spargeri de locuințe în zona de centru a țării.

Tinerii furau din case bani, bijuterii, obiecte de uz casnic, dar și alte bunuri de valoare. Suspecții pătrundeau în locuințe atât ziua, cât și noaptea, când proprietarii nu erau acasă, după ce deteriorau gratiile de metal și forțau geamurile.

În prezent, oamenii legii întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație, pentru a stabili toate infracțiunile comise de cei trei pe teritoriul țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram