/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Ordinul lui Putin, alertă în Europa și plan NATO pentru Moldova! Rusia amenință Marea Britanie

Nu au rezistat până la spital. Două femei au născut în ambulanță

missing
12 decembrie 2019, ora 10:16

Nu au rezistat până la spital. Două femei din Republica Moldova au născut în ambulanță. Nașterile au decurs fără complicații, iar ulterior mamele și nou-născuții au fost transportați la maternitate.

Primul caz a fost înregistrat în raionul Ungheni, acum două zile. Echipa de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (AMU) a ajuns în timp de 13 minute. Femeia de 25 de ani a adus pe lume o fetiță în timpul ce îndrepta spre Spitalul Raional Ungheni. Micuța s-a născut perfect sănătoasă, cu o greutate de 3600 g. Cele două au fost spitalizate în Secția de Maternitate a Spitalului Raional Ungheni.

Și al doilea caz a avut loc pe 10 decembrie, doar că în raionul Taraclia. În timpul deplasării pacientei la maternitate, nașterea s-a declanșat spontan. Copilul și mama au fost preluați în stare satisfăcătoare de către personalul medical din cadrul Maternității Ceadâr-Lunga, unde au primit îngrijiri medicale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram