/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un avion de pe cursa Moscova-Chișinău, a aterizat azi la Chișinău. „A adus cetățenii Republicii Moldova”

missing
27 martie 2020, ora 20:47

Un avion de pe cursa Moscova-Chișinău, a aterizat astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău. Avionul ar fi adus moldovenii care au fost plecați în Federația Rusă. 

Acest avion intenționează să transporte cetățeni ai Federației Ruse care doresc să revină acasă”, a scris președintele Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Cu aceeași cursă ar mai fi fost aduse în țara 10 mii de teste pentru diagnosticarea de laborator a noului tip de coronavirus.

Aceste teste ne permit să obținem rezultatul în decurs de două-patru ore și deja sunt apreciate în Rusia și în alte țări”, a mai menționat Dodon.

Pe Aeroportul Internațional Chișinău a aterizat astăzi o cursă specială de la Moscova, care a adus în Patrie cetățenii…

Publicată de Dodon Igor pe Vineri, 27 martie 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram