/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un nou focar de coronavirus. 14 angajați ai SAMU Râșcani din capitală au fost confirmați la COVID-19

missing
27 aprilie 2020, ora 17:13

A izbucnit un nou focar de infectare cu COVID-19 în cadrul Asistenței Medicale Urgente din sectorul Râșcani al capitalei.

14 angajați ai instituției au fost confirmați cu coronavirus, anunță ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, fără a oferi alte detalii.

Până astăzi, au fost confirmate 866 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: 216 medici, 317 asistenţi medicali, 49 de felceri, un paramedic, 14 farmacişti și 269 persoane din personal auxiliar.

Pe parcursul zilei de astăzi au fost confirmate alte 73 de persoane cu noul virus din cele 367 de probe procesate. Bilanțul celor contaminați cu COVID-19 a ajuns, astfel, la 3481.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram