/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atacuri în noaptea de Paște și avion doborât! Zelenski: „Rusia nu are nicio dorință de pace”

Violată ani la rând de tată, în timp ce mama era plecată peste hotare! Un bărbat din Telenești, condamnat la 16 ani de detenție

missing
05 mai 2020, ora 10:06

Un bărbat din raionul Telenești își va petrece următorii 16 ani într-un penitenciar de închis, după ce timp de doi ani și-a violat fiica minoră. De asemenea, inculpatul a fost obligat să achite în contul statului cheltuielile de judecată în sumă de 4364 de lei.

Investigațiile procurorilor au demarat în luna mai 2018, după ce unchiul copilei a sesizat autoritatea tutelară despre abuzurile tatălui acesteia, care la rândul său a sesizat organele de drept.

Chiar dacă nu și-a recunoscut vinovăția, Procuratura raionului Telenești a demonstrat că în intervalul anilor 2015 – 2017, inculpatul, în vârstă de 44 de ani, și-a abuzat sexual fiica, în vârstă de 13 ani. Totul a avut loc în timp ce mama fetei era plecată la muncă peste hotare.

Fiind audiată în condiții speciale, victima minoră a confirmat abuzurile tatălui său, actualmente, aceasta fiind în grija bunicii sale.

Sentinţa este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram