/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

/VIDEO/ Atac cu cuțitul într-o școală din China! Sunt peste 40 de răniți

missing
04 iunie 2020, ora 10:45

Peste 40 de elevi și membri ai personalului unei școli din sudul Chinei au fost răniți într-un atac cu cuțitul ce a avut loc azi – dimineață. 

Atacul a avut loc într-o școală din orașul Suzhou din regiunea autonomă Guangxi. Poliția l-a arestat pe presupusul atacator, un bărbat de 50 de ani care lucra agent de pază în școala respectivă.

Directorul școlii și un alt agent de pază se numără printre răniți.

Imagini video postate pe reţele sociale arată copii bandajaţi care ies sau sunt scoşi afară dintr-un centru medical, în faţa căruia este adunată o mulţime de oameni.

În China, atacurile prin înjunghiere în şcoli sau grădiniţe sunt de obicei atribuite unor persoane cu tulburări psihice şi inadaptate social.

China are un regim de control strict al armelor de foc, aşa încât majoritatea atacurilor sunt întreprinse cu ajutorul cuţitelor sau al dispozitivelor explozive artizanale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram