/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Un bărbat dintr-o localitate din Florești, cercetat penal după ce ar fi amenințat cu moartea un consătean

missing
12 iunie 2020, ora 11:48

Reglări de conturi într-o localitate din Florești. Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de oamenii legii, după ce a amenințat un consătean cu o grenadă. 

Incidentul a avut loc la începutul lunii, în satul Băhrinești din raionul Florești. Auntci, potrivit poliției suspectul s-a dus la poartă consăteanului în vârstă de 54 de ani, l-a amenințat cu o grenadă de model F-1, apoi a fugit. Anterior, între cei doi consăteni au existat conflicte, întrucât aceștia nu se aflau în relații bune.

La scurt timp, bănuitul a fost reținut de oamenii legii pe teritoriul unei stații PECO, dintr-un sat vecin.

În urma percheziției efectuate, polițiștii au depistat și ridicat obiectul cu care acesta și-a amenințat consăteanul și l-au remis ulterior Centrului tehnico-criminalistic şi expertiză judiciară al IGP, pentru a stabili dacă se atribuie obiectul ridicat la categoria munițiilor.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru ameninţarea cu omor, iar dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă până la 3 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram