/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Școlile din Moldova vor primi 105 laptopuri noi

missing
22 iulie 2020, ora 13:49

Ministerul Educației a primit 70 de mii de dolari – suport financiar din partea Parteneriatului Global pentru Educație prin intermediul UNICEF Moldova pentru susținerea sistemului educațional, în contextul pandemiei de COVID-19. Din acești bani vor fi cumpărați peste o sută de laptopuri care vor fi distribuite școlilor din țară.

Potrivit unui comunicat al ministerului Educației, din cei 70 de mii de dolari, instituția a procurat și distribuit 500 de pachete de suport pentru preșcolari și elevii din clasele primare; a realizat instruirea la distanță a educatorilor privind lucrul cu părinții copiilor de vârstă preșcolară și au procurat 105 laptopuri pentru cadrele didactice și elevii care nu dețin tehnică de calcul.

Calculatoarele urmează a fi transmise instituțiilor de învățământ general.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram