/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Mai mulți tineri din Criuleni riscă ani grei de pușcărie, după ce au răpit două persoane, printre care se numără un adolescent

missing
24 iulie 2020, ora 16:31

Mai mulți tineri din raionul Criuleni riscă ani grei de pușcărie, după ce au răpit două persoane. Învinuiții au vârstele cuprinse între 22 și 25 de ani, iar cei răpiți au vârstele de 17 și respectiv 22 de ani. 

Poliția a fost alertată în seara zilei de 22 iulie despre faptul că adolescentul de 17 ani a plecat la un prieten din localitate și nu s-a mai întors. Ulterior, oamenii legii au stabilit că acesta a telefonat prietenii cu care s-a înțeles să se întâlnească cu câteva persoane, pentru soluționarea unui conflict mai vechi.

În aceeași zi, în jurul orei 02:40, la marginea localității Hârtopul-Mare, s-au apropiat două automobile din care au coborât un grup de persoane cu vârstele cuprinse între 22 și 25 de ani. O parte din tinerii aflați deja la fața locului au fugit, rămânând doar minorul de 17 ani și tânărul de 20 de ani.

La scurt timp, cei doi, au fost urcați forțat într-un automobil, unde au continuat amenințările din partea învinuiților, iar după câțiva kilometri parcurși, au fost lăsați în apropierea unui iaz.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru răpire de persoane, bănuiții fiind reținuți pentru 72 de ore. Aceștia riscă până la zece ani de pușcărie.

Poliția recomandă minorilor să nu se angajeze în situații care pot pune în pericol viața și sănătatea lor, iar dacă totuși acestea sunt inevitabile, să anunțe imediat părinții sau reprezentanții autorităților competente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram