/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

În Găgăuzia și Taraclia se caută spitale unde să fie deschise două secții pentru tratarea copiilor și maturilor infectați cu COVID

missing
12 august 2020, ora 11:00

În Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia și raionul Taraclia Ministerul Sănătății (MSMPS) încearcă să identifice două spitale unde să fie deschise o secție suplimentară pentru tratarea copiilor infectați cu COVID-19 (circa 20 de paturi) și o secție pentru terapie intensivă (circa șase paturi) pentru pacienți gravi și extrem de gravi.

Aceste acțiuni au fost discutate ieri, 11 august, în cadrul unei vizite de lucru a conducerii MSMPS efectuate la instituțiile medicale din UTA Găgăuzia, pentru a evalua măsurile de răspuns la COVID-19 în regiune.

În prezent, copiii din Găgăuzia sunt internați în instituțiile medicale din Chișinău.

Menționăm că, în total, în UTA Găgăuzia au fost confirmate 1 731 de persoane cu infecția COVID-19, iar la moment, în instituțiile medicale sunt internate 77 de persoane confirmate cu noul coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram